Eskimoteren is je bootje weer rechtop keren.

Cursussen  Prijslijst  Locatie  Reserveren  Contact

ESKIMOTEREN
voor alle disciplines
Vaar je op zee, in de branding of op wildwater, dan is
eskimoteren erg handig. Ook op groot binnenwater en
voor wie wil gaan kanopoloŽn of freestylekajakken is
eskimoteren leren aan te raden.

 

LOCATIES WAAR JE KUNT LEREN ESKIMOTEREN
De zwembadregels ontvang je bij de boekingsbevestiging

Zorg dat je een kwartier van te voren op de cursus eskimoteren aanwezig bent. Kom je voor het eerst dan nog liever iets vroeger. Kun je een keer niet en heb je dat netjes van te voren afgemeld, dan is het misschien mogelijk om op een andere datum te komen. We kunnen dit pas op het laatste moment met zekerheid toezeggen, want er moet natuurlijk nog wel plek op die datum zijn en er moeten genoeg instructeurs voor het eskimoteren beschikbaar zijn.
 

Alkmaar (eskimoteren)

 

Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4

1823 DL Alkmaar - 072-5489375


Kajak eskimoteren leren in Alkmaar

 

Route Alkmaar

Met de auto neem je vanaf de A9 de N9. Dit is de weg richting Den Helder. Je volgt deze weg tot na de kruising Bergen / centrum Alkmaar. Op de volgende T kruising (met stoplichten) sla je rechtsaf. Je rijdt over de brug van het Noord-Hollands kanaal. Bij de 2e stoplichten ga je rechtsaf. Je volgt de weg totdat je over het spoor komt. Meteen na het spoor is een rotonde. Hier sla je linksaf. Aan je rechterhand (bij de 2e afslag rechts) zie je het parkeerterrein van het zwembad liggen.

Met de trein ga je naar station Noord in Alkmaar. Je verlaat het station in zuidelijke richting en steekt de weg over. Je komt dan op het grote parkeerterrein van het zwembad. Het zwembad ligt links van het parkeerterrein.

 

Rotterdam (eskimoteren)

Sportfondsenbad
Van Maanenstraat 10
3038 CZ Rotterdam

Kajak eskimoteren leren in Rotterdam

Route Rotterdam

Komende van Utrecht, Amsterdam of Breda: Ring Rotterdam Noord afslag Centrum nemen. Je rijdt nu op de Schieweg. Bij tweede grote kruising rechtsaf de Stadhoudersweg in, daarna meteen 1e straat rechts. Dit is de van Maanenstraat.

Als je met openbaar vervoer komt kun je vanaf Rotterdam C.S. tramlijn 5 nemen. Stap uit bij halte Vlaggemanstraat (kruising Schieweg), Steek de straat over naar de Stadhoudersweg. Eerste weg rechts is de van Maanenstraat. Aan de rechterkant zie je het zwembad liggen.

 

Huur een instructeur

Stel een eigen eskimoteergroepje samen en huur een Europagaai instructeur in om de cursus eskimoteren te begeleiden. Je hoeft dan alleen nog een zwembad bij jou in de buurt te regelen. Het huren van een zwembad kost voor verenigingen en particulieren meestal een stuk minder. Zijn er deelnemers die geen eigen kajak hebben, dan kunnen wij daar voor zorgen.

Informatie en prijzen kun je vinden op deze website pagina.


 

© www.eskimoteren.nl / All rights reserved - www.europagaai.nl